Bogate si puternice, sortimentele noastre cu prajire intensa dezvaluie arome robuste si esenta caracteristica prajirii.
Asigura nivelul potrivit de macinare si aroma proaspata prin maruntirea boabelor chiar inainte de preparare.
Macinati boabele in functie de metoda de preparare dorita. Folositi apa filtrata.
Durata de livrare: Coletul se predă curierului în următoarea zi lucrătoare
Metoda de preparare recomandata: 10g cafea + 180ml apa = 1 ceasca
Va fi nevoie sa macin cafeaua boabe?
Da, este necesar sa macini cafeaua boabe inainte de preparare. Asigura-te ca nivelul de macinare ales este potrivit pentru metoda de preparare dorita. Acesta influenteaza gustul. Nivelul de macinare optim permite dezvaluirea tuturor aromelor in cafeaua preparata de tine, fara gust amar.
Cata cafea prajita si macinata ar trebui sa folosesc pentru o ceasca?
Reteta standard implica 2 linguri (10g) de cafea prajita si macinata, proaspata, la 180ml de apa. Pastreaza aceasta proportie indiferent de cat de mult macini. Daca rezulta o cafea prea intensa pentru gustul tau, adauga apa fierbinte. Folosind mai putina cafea vei obtine o cana de cafea mai amaruie.
Intensitatea Cafelei: 10 / 12
Continut de Cofeina: Cu Cofeina
FairTrade / Rain Forest Alliance / UTZ: Da