Segafredo Zanetti SEGAFREDO Espresso Casa Cafea Boabe 1kg

48,00 Lei
Pentru gama sa profesională de calitate CREMA, Segafredo selectează cele mai bune recolte de cafea verde: Arabica pentru fructe și finețe, Robusta pentru corp și intensitate. Amestecul este prăjit în stil italian, de către maeștrii prăjitori pentru a îi dezvălui toate aromele.

Este asigurarea SEGAFREDO de a livra în mod constant un espresso de înaltă calitate, ceașcă după ceașcă pentru clienții dvs.

Cafeaua boabe Segafredo Zanetti Espresso Casa se prepara in mod ideal la espressor, ceea ce ii ofera o aciditate picanta, un corp puternic, plin si note finale de ciocolata neagra.
Origine cafea : America Centrala, Africa.
La comanda

Durata de livrare: Coletul se predă curierului în următoarea zi lucrătoare

Transport de la 15 Lei
Cod Produs: 364788 Ai nevoie de ajutor? 0723575569
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Acest espresso este un amestec echilibrat dintre cele mai bune boabe Arabica și Robusta, deja selectate de personalul Segafredo pe plantații. Corpul său bogat convinge prin aroma sa intensă. Calitatea înaltă a boabelor utilizate, influențează gustul unic al acestui espresso într-un mod elegant.

Segafredo Zanetti este al doilea cel mai popular producător de cafea din Italia. 
Ar trebui să încercați acest produs incredibil. SEGAFREDO Espresso Casa este foarte potrivita pentru a fi bauta la birou, restaurant sau chiar in confortul casei dvs. în orice moment al zilei.

ESPRESSO CASA Crema. Sfaturi pentru obținerea extracției perfecte a espresso-ului dumneavoastră într-o mașină automată

Doza ideală minimă: minim 7gr
Presiunea pompei mașinii: între 8,5 și 9,5 bari
Presiunea cazanului: între 0,7 și 0,9 bari
Temperatura espresso-ului părăsind grupul: între 88° și 92°
Temperatura espresso-ului din ceașcă: 67° până la +/- 3°
Timp de extracție între pornirea unității și sfârșitul fluxului: ... între 20 și 30 de secunde
Cantitatea de espresso din ceașcă: .. Între 25 și 35 ml
Cantitatea de espresso lung în cană: între 60 și 70 ml.

Originea Cafelei: America Centrala si Africa

Continut de Cofeina: Cu Cofeina

Recomandat pentru: Espressoare Profesionale

Intensitatea Cafelei: 3 / 5

Corpolenta Cafelei: 5 / 5

Aciditatea Cafelei: 3 / 5

Scrie un review


curl -X POST https://server.api.mailchimp.com/3.0/connected-sites -H 'authorization: Basic ' -d '{"foreign_id":"","domain":""}'
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!