Cum facem ceaiul LOYD Blackberry și Blueberry?
Mai întâi culegem afina dulce și subtilă din pădurea nemărginită de arome, apoi adăugăm murul sălbatic. În acest fel, oferim infuziei de ceai un caracter natural de pădure.
Ce face ca ceaiul LOYD Blackberry și Blueberry să aibă un gust atât de fantastic?
Cea mai intensă aromă nu ar însemna nimic dacă am pune fructele într-o pungă de ceai greșită. Din fericire, ceaiul LOYD este cunoscut pentru soluțiile sale inovatoare, cum ar fi plicurile noastre de ceai tridimensionale din piramidă dintr-un material mătăsos, care permit apei fierte să extragă în mod eficient gustul și aroma fructelor uscate.
Un ceai fructat, perfect amestecat ca un gust răcoritor unic. Aroma de afine și mure este amestecată exact cu o margine ușoară de afine.
Când este ceaiul LOYD Blackberry și Blueberry cel mai bun?
Pe tot parcursul anului. Primăvara, când copacii se trezesc încet din somnul lor de iarnă. Vara, când pădurile sunt pline de viață. Toamna, când pădurea este înfășurată în nuanțe bogate de aur. Iar iarna, când totul este legat de îngheț.