Cafeaua DALLMAYR - O Cafea cu Tradiție

Cafeaua DALLMAYR - O Cafea cu Tradiție
 
    
Dallmayr - De la furnizorul regal la curtea bavareză la unul dintre cei mai mari operatori europeni de distribuție a cafelei
 

    Alois Dallmayr, sau pe scurt Dallmayr, este unul dintre cei mai mari comercianți de delicatese din Europa și reprezintă una dintre cele mai cunoscute mărci de cafea germane.

    Compania a fost înființată în urmă cu peste 300 de ani de către omul de afaceri din München, Christian Reitter și a primit numele actual de către proprietarul cu același nume în 1870. Astăzi sediul continuă să se afle în capitala bavareză, operațiunile desfășurându-se însă pe tot mapamondul.
 
dallmayr_cafea-premium.ro



    Inițial, cafeaua a fost vândută prin magazinul alimentar al familiei. Alois Dallmayr a fost unul dintre primii comercianți de cafea care dețin și operează un prăjitor electric de cafea, chiar în magazine.

    Încă din 1900, Dallmayr era una dintre cele mai bune delicaterii din Europa. Magazinul a primit titlul de furnizor regal la curtea bavareză și a inclus printre clienții săi curtea imperială germană și alte 14 curți domnești și regale europene. În 1931, cafeaua a fost adăugată ca al doilea pilon, iar în 1933, Dallmayr Kaffee a devenit o marcă comercială.

    În 2009 Dallmayr a intrat în industria serviciilor alimentare: cafeaua și ceaiul Dallmayr fiind vândute în tot mai multe cafenele și restaurante.

    Cafeaua Dallmayr este acum unul dintre cele mai importante bunuri de larg consum din Germania. Alături de marca premium Prodomo, cu care compania s-a consacrat, Dallmayr inovează în permanență, lansând produse noi cum sunt cele din gamele Capsa și Crema d’Oro.

    Peste 53.000 de tone metrice de cafea sunt prăjite anual în propriile fabrici de prăjire ale companiei din Germania și vândute prin intermediul retailerilor de alimente sau direct către hoteluri, baruri și restaurante.

    Cu peste 90.000 de distribuitoare automate de cafea, băuturi reci și gustări, Dallmayr Vending & Office este unul dintre principalii operatori de distribuitoare automate din Europa și este activ și în 18 țări din întreaga lume.

    Astăzi, compania este împărțită în domeniile de activitate: Dallmayr Kaffee (cafea), precum și Vending & Office, Delicatessen, catering pentru evenimente, restaurant, Café-Bistro, precum și servicii de expediere și cadouri.
 


 

    În ultimii 70 de ani, compania deține și operează o cafenea, găzduită într-o clădire istorică unde cafeaua proaspăt prăjită poate fi savurată cu salate, aperitive mici, trufe de ciocolată și alte produse de patiserie. Cafeaua este servită in vase de porțelan pictate manual fabricate în Nymphenburg, o zonă din Germania cunoscută pentru tradiția în prelucrarea porțelanului.

    Sediul central din München atrage în fiecare an aproximativ 2,8 milioane de localnici și vizitatori din întreaga lume. Imaginea clădirii este marcă înregistrată fiind în același timp o imagine simbol a brandului.
 

 
PLĂCEREA CAFELEI CU CAPSA

 

- O crema fina, minunata.
- O „comoară de arome” din material ușor.
- Protecție perfectă împotriva luminii, aerului și umezelii.



 


- Noua capsulă de aluminiu oferă etanșarea perfectă pentru Capsa Dallmayr.
- Protejează gustul și aromele minunate ale cafelei până când sunt eliberate în ceașcă în timpul preparării.
- Un design modern, de înaltă calitate și simț plăcut.
- Tehnologie inovatoare pentru o plăcere perfectă a cafelei 100%, compatibil cu toate aparatele NESPRESSO.

 


        
      Intrând în universul capsulelor Dallmayr Capsa puteți descoperi o gamă extrem de variată de cafele premium distincte dintre care amintim: Lungo Ethiopia, Belluno, Prodomo, Espresso Chocolat, Azzuro, Espresso Vanilla, Crema D'Oro.


 
 

Suport clienti Luni - Vineri - 09:00 - 19:00

0723575569 office@cafea-premium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!