Ingrediente: 100% sirop de agave originar din Mexic.
Cu o putere mare de indulcire, indice glicemic scazut si un gust neutru, siropul de agave este alternativa 100% naturala pentru a va indulci preparatele* . Provenind din intinderile aride ale Mexicului, cu textura sa fluida, frumoasa culoare aurie, siropul de agave se omogenizeaza usor in preparatele dvs, fara a schimba gustul alimentelor.
Ambalajul de 350g Sirop de agave Sunny Via® este un ambalaj practic pentru toata familia. Usor de folosit si de dozat, datorita capacului prevazut cu sistem drop stop (previne picurarea), va fi perfect pentru a va indulci cu usurinta bauturile calde, cocktailurile, iaurturile cat si retetele favorite.
Siropul de agave este bogat in fructoza, “zaharul fructelor”, si asigura un aport de energie in organism. Pentru cei activi zi de zi!
*in cazul unor diete care implica eliminarea zaharului din alimentatie, si a unor prescriptii medicale, consultati-va intotdeauna medicul inainte de utilizare, pentru a vedea daca produsul corespunde recomandarilor medicale.
Textura: lichida
Ambalaj: squeezer prevazut cu dozator
Informatii nutritionale (% din doza zilnica recomandata (DZR) pentru un adult / 100g produs)
Valoare energetica 1315 kJ / 310 kcal
Proteine 0g
Glucide 76g
din care zaharuri / din care fructoza 73g / 53g
Grasimi 0,5g
din care acizi grasi saturati 0g
Sare 0,0725g
Ce este siropul de agave?
Siropul de agave este extractul natural provenind de la o planta mexicana denumita Agava albastra sau Agava angustifolia. Este o alternative viabila la zahar, si are o istorie bogata si adevarata in spate, fiind cunoscuta si utilizata de peste 2000 de ani de catre Azteci si Zapoteci, fiind folosita la indulcirea bauturilor.
Procesul de productie
Procesul de productie este artisanal si spectaculos. In al 4-lea an de viata, o tija florala denumita “Kiote” apare in mijlocul plantei. Ea trebuie taiata pentru ca rezervele nutritive sa ramana in interiorul plantei. Recoltarea se face cu maceta, si se face la 6-7 ani de la plantare. Frunzele sunt indepartate una cate una, dezgolind “inima” plantei, in forma de ananas urias, putand ajunge si la 180 kg. “Apa de agave” extrasa, este filtrata si concentrata prin evaporare, si asa ia nastere un produs denumit sirop de agave .
Avantajele siropului de agave SUNNY VIA® / SUNNY BIO®
Indice glicemic scazut
Siropul de agave este compus din 56 % fructoza, zaharul fructelor. Datorita absorbtiei progresive in organism, evitam senzatia de “gol in stomac” de la mijlocul zilei.
Gust neutru
Siropul de agave prezinta un gust neutru care nu va schimba savoarea alimentelor.
Textura fluida
Textura unica lichida permite siropului de agave sa se dizolve repede in bauturi,deserturi sau preparate culinare.
Ambalaj practic
Gratie flaconului de tip squeezer cu drop/stop, dozarea siropului de agave si folosirea lui devine foarte simpla.