O placere de aur
Deschide ambalajul auriu si descopera o combinatie delicioasa de texturi si arome. Prajim doar cele mai bune alune de padure, le scufundam in crema fina de ciocolata si le invaluim in napolitana crocanta si bucati de alune de padure. De zeci de ani specialitatile Ferrero Rocher continua sa aduca oameni dragi laolalta.
Specialitatile Ferrero Rocher
Fiecare Ferrero Rocher este creat cu pasiune si angajament. Alegem o aluna de padure intreaga, o scufundam intr-o umplutura fina si catifelata, o imbracam in ciocolata cu lapte si o acoperim cu bucati de alune de padure pentru a va oferi o experienta a gustului irezistibila.
De ce este Ferrero Rocher atat de special? Descopera-i secretul! Aparitia Ferrero Rocher a fost inspirata dintr-o lunga istorie a expertizei in patiserie italiana. Astazi, manat de aceeasi pasiune si atentie nemasurata pentru calitate, Ferrero Rocher este una dintre cele mai iubite marci din intreaga lume. Lasa calatoria sa inceapa si imbratiseaza experienta unica Ferrero Rocher.
ISTORIA FERRERO ROCHER
Ferrero Rocher, unul dintre cele mai emblematice branduri ale Grupului Ferrero, a fost creat in 1982 in Alba, un orasel de pe dealurile Piemontului din Italia, si a fost inspirat din dorinta de a face accesibila unui public mult mai larg placerea completa a unei specialitati sofisticate de ciocolata. Vandut initial in Europa, Ferrero Rocher a devenit in curand bomboana la cutie preferata de milioane de oameni din intreaga lume. Astazi, este liderul mondial in categoria sa si este vandut in 140 de tari de pe 5 continente.
Valori nutritionale
Valori per 100G
Valoare energetica kJ/kcal 2506/603
Grasimi g 42,7
din care acizi grasi saturati g 14,1
Glucide g 44,4
din care zaharuri g 39,9
Proteine g 8,2
Sare g 0,153
Ingrediente
Ciocolata cu LAPTE 30% (zahar, unt de cacao, masa de cacao, LAPTE praf degresat, UNT deshidratat, emulgator: lecitina (SOIA); vanilina), ALUNE DE PADURE (28,5%), zahar, ulei de palmier, faina de GRAU, ZER praf, cacao degresata pudra, emulgator: lecitina (SOIA); agent de afanare (bicarbonat de sodiu), sare, vanilina.