Cutiile de ceai Twinings din Londra sunt celebre în lume. Vedem călători îndrăzneți de peste mări mergând direct către magazinul nostru emblematic din Londra, 216 Strand, pentru a se aproviziona cu această colecție de ceaiuri.
Darjeelingul din nord-estul Indiei nu este ușor de vizitat. Chiar și faimosul tren de jucărie antic trebuie să își întoarcă cu atenție văile și munții rotunji.
Dar calatoria dificial se justifica pentru specialitatea ceaiului din regiune. Altitudinea îi conferă lui Darjeeling gustul său ușor, delicat și culoarea aurie strălucitoare.
Așa că ia o înghițitură și scapă din lume într-o călătorie proprie.
Credem că modul în care îți faci ceaiul este la fel de important ca și ceaiul pe care îl folosești, așa că iată cum ne place să ne preparăm ceaiul.
- Utilizați o linguriță rotunjită de persoană.
- Lăsați apa proaspăt fiartă să se răcească timp de două până la trei minute.
- Se toarnă și se fierbe timp de 3 până la 4 minute.
- Acest ceai cu aromă delicată este cel mai bine băut negru sau doar cu o atingere de lapte.
Și, pentru prospețime de fiecare dată, păstrează-ți ceaiul undeva răcoros, întunecat, uscat și etanș.