Stretto Espresso Professional este o cafea obtinuta din amestecuri de cafea Arabica de cea mai buna calitate din America Centrala si Brazilia si cafea Robusta. Acest amestec are ca rezultat o cefea aromata (datorita soiurilor de cafea Arabica) dar in acelasi timp consistenta si cu tarie ca urmare a prezentei cafelei Robusta. Acest amestec de boabe de cafea este supui unui proces lent si indelungat de prajire pentru a rezulta o cafea cu aroma puternica si un gust bogat.
Prepararea unui espresso perfect presupune trecerea rapida si controlata a jetului de apa cu presiune ridicata prin cafeaua fin macinata. Veti obtine astfel toate caracteristicile specifice unui espresso, acesta identificandu-se in principal prin consistenta plina si bogatia aromei la care se adauga un caimac cremos.
Aroma 5/5
Crema 3/5
Cafeaua Stretto Espresso Classic este potrivita pentru prepararea cafele espresso, ca baza la bauturile de tip Cappuccino sau Latte Machiatto - intrucat aroma data de prajirea mai intensa a boabelor de cafea este perfect echilibrata de gustul laptelui, oferind o experienta de gust completa.
Intensitatea Cafelei:
4 / 5
Corpolenta Cafelei:
5 / 5
Gradul de Prajire:
5 / 5
Originea Cafelei:
Brazilia, America Centrala
Tipul Cafelei:
Arabica si Robusta
Continut de Cofeina:
Cu Cofeina
Recomandat pentru:
Espressor,
Presa Franceza,
Moka,
Cafetiera
Ecologic:
Nu
FairTrade / Rain Forest Alliance / UTZ:
Nu
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.