Caracteristica tuturor celor trei sortimente este crema fină, catifelată. O experienţă a gustului pentru orice ocazie, în orice moment al zilei. Cu sau fără spumă de lapte.
De exemplu dimineaţa: Café Crème. La prânz: Espresso. Seara: Cappuccino.
Prepararea: Dallmayr Crema d'Oro şi Espresso d'Oro boabe întregi sunt adecvate preponderent pentru prepararea cafelei în automate. Fiecare ceaşcă de cafea va fi încoronată automat cu o cremă fină.
Pentru atingerea rezultatelor optime puteţi încerca diferite setări pe automatul dumneavoastră de cafea. (Nu întotdeauna cafeaua este vinovată, dacă nu va fi pe gustul dumneavoastră).
În principiu orientaţi-vă după informaţiile producătorului, apoi experimentaţi diferite setări referitoare la gradul de măcinare, temperatură, tăria cafelei şi cantitatea de apă. În curând veţi dobândi aptitudinea pentru prepararea cafelei cu cel mai bun gust.
Intensitatea Cafelei:
3
Corpolenta Cafelei:
2
Aciditatea Cafelei:
3
Gradul de Prajire:
3
Continut de Cofeina:
Cu Cofeina
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.