Cafeaua LAVAZZA - O pasiune pentru excelență

Cafeaua LAVAZZA - O pasiune pentru excelență

De la cappuccino dimineața până la espresso după cină, cafeaua joacă un rol major în cultura italiană. La Cafea-Premium.ro suntem mândri să îți oferim cafea italiana autentica de la Lavazza, o companie italiană de cafea, administrată de o familie exceptionala, care furnizează cu grijă boabe de cea mai înaltă calitate din ferme durabile.

Marca de renume mondial deține cu încredere cea mai mare parte a pieței vânzărilor cu amănuntul de cafea, cu 49%, iar fabricile companiei produc 85.000 de tone de cafea pe an pentru a satisface cererea consumatorilor.

În 2010, volumul vânzărilor de Lavazza pe piața mondială a depășit 1 miliard de euro. Este greu de imaginat că această gigantică corporație modernă a fost odată doar o mică operațiune de familie în orașul italian Torino. Istoria succesului lor fără precedent merită cu siguranță atenția noastră.
 


Brandul Lavazza a fost creat de un om tenace și intuitiv, bine cunoscutul Luigi Lavazza, având peste 120 de ani de istorie. În 1895, a achiziționat un mic magazin alimentar în inima vechiului Torino și si-a descoperit un fler pentru cafea.

În acea perioadă, el și familia sa nu puteau să viseze că acea companie mica va obține succesul și faima pe care compania a atins-o astăzi.
 
Cu toate acestea, adevărata descoperire a avut loc abia treizeci de ani mai târziu, în 1926, când experimentele lui Luigi de a amesteca diferite soiuri de cafea au fost apreciate pentru prima dată de un public larg.

Compania „Lavazza”, a fost prima care a oferit consumatorilor opțiunea de a cumpăra boabe de cafea prăjite de diferite tipuri într-un singur pachet. Desigur, alți producători au furat imediat această idee grozavă, dar, din păcate, nu toată lumea poate atinge adevărata perfecțiune în crearea unor amestecuri excelente de cafea.

De-a lungul generațiilor, Luigi și familia sa au stăpânit arta și știința cafelei.

Astăzi, condusă de a patra generație, Lavazza este simbolul espresso-ului italian la nivel mondial, recunoscută în întreaga lume ca un standard de calitate, gust și aromă excepționale.
 



Dovezi clare ale popularității extraordinare a cafelei Lavazza pot fi văzute în faptul că 80% dintre italieni își încep dimineața cu o ceașcă de cafea neagră și o mulțime bea zilnic celebra cafea Lavazza.
De la fermă la ceașcă, fiecare pas în procesul de preparare a cafelei este urmarit cu atenție. Când boabele ajung în cele din urmă la fabricile Lavazza, acestea sunt asortate de degustători profesioniști de cafea, pentru a crea amestecuri delicioase; sunt prăjite la perfecțiune și măcinate pentru a obtine o cafea fina, medie sau grosiera.

Urmând filosofia inițială a lui Luigi de a avea grijă de pământ, Lavazza continuă să respecte bunurile economice, sociale, de mediu și culturale ale țărilor în care își desfășoară activitatea. De-a lungul anilor, aceste eforturi au condus la acțiuni concrete care protejează oamenii și locul în fiecare etapă a lanțului de producție, de la plantare și recoltare până la distribuție și chiar consum.
Cafeaua „verde” rezultată are un gust mai bun - și este mai bună pentru lume.

Fiecare varietate de boabe de cafea Lavazza este excelentă și fiecare este unică. Fiecare are procente diferite de amestec de boabe diferite într-un singur pachet. Modificările proporțiilor de cafea arabica și robusta, precum și caracteristicile unice ale tipurilor de prăjire a boabelor, permit Lavazza să obțină soiuri cu caracteristici radical diferite în ceea ce privește gustul și variațiile de aromă.
 
   



Espresso - compoziția perfectă, este destinată preparării unui gust și aromă bogate în espresso italian, care este atât de esențial pentru adevărații impatimiti de cafea.

Filtro Classic - un amestec de boabe Arabica colectate în plantații africane și sud-americane. O experiență de neuitat ce oferă o aromă florală și un gust fin, cu note condimentate perfecte. Băutura este concepută pentru pregatire numai la aparatele de cafea.
Crema & Gusto - cafea cu o predominanță clară a boabelor de robusta, permițându-vă să preparați o băutură puternică cu o aromă strălucitoare și intensă. Cafeaua Lavazza Crema Gusto are o aromă unică de ciocolată și un gust picant, cremos și rafinat.

Lavazza Club - aceasta este cafea pentru iubitorii celor mai bune soiuri de arabica din America Latină. Boabele de cafea prăjite cu o tehnologie specifică conferă băuturii terminate un gust excepțional, de neuitat.
Lavazza Club - o cafea revigorantă și robustă, cea mai bună opțiune pentru un început energetic de zi.

Crema & Aroma - o cafea diferită, care poate fi preparată în orice mod și nu afectează rezultatul final - cafeaua va avea o aromă constantă blândă și delicată. Cafeaua Lavazza Crema Aroma este o băutură excelentă, la care ar trebui să adăugați lapte sau frisca.

Lavazza Qualita Rossa este o cafea foarte populara Lavazza ce are la baza un amestec unic de boabe de cafea Arabica si Robusta, ce ii confera cafelei un gust complet, bogat si picant, intens, fiind rezultatul pasionatilor experti italieni ce imbina calitatea boabelor de cafea cu perfectiunea pregatirii ei, pastrand la un nivel ridicat calitatile organoleptice ale boabelor de cafea.

Lavazza Qualita Oro este o combinație unică de 6 varietăți de boabe Arabica de cea mai bună calitate din America Centrală și de Sud, cultivate de experți și combinate în amestecuri perfecte. Simfonia perfectă, pentru un gust superior de fiecare dată, încă din 1956.

Lavazza Espresso Barista a fost special concepută pentru o experiență profesională completă, pentru a-ți pregăti espressorul exact așa cum fac baristii italieni originali, pentru espressor manual sau complet automat. Espresso Barista Perfetto este dulce și aromat, cu note de flori și un gust persistent.

Lavazza Caffe Crema Dolce este o cafea delicată 100% Arabica, fiind o alegere ideala pentru cei care doresc un amestec aromat si catifelat, cu textura cremoasa si fina. Caffe Crema Dolce este o alegere inspirata, perfect pentru acasa si la birou. Gustul va surprinde cu note dulci de caramel si fructe confiate si va ofera energia perfecta pe tot parcursul zilei. Prajire medie, intensitate 5.  

Lavazza Caffe Crema Gustoso este un amestec deosebit de la Lavazza, ce contine 40% cafea Arabica si 60% cafea Robusta. Gustul fin si usor picant se regaseste intr-o cafea aromata si tare, cu un gust final placut de alune. Este o cafea ideala pentru specialitatie cu lapte cum sunt: caffe crema, caffe latte, cappuccino sau latte macchiato.

Lavazza Super Crema este cea mai populara cafea profesionala de la Lavazza. Este o cafea de inalta calitate, conceputa pentru baruri si restaurante. Este compusa dintr-un amestec de arabica din Brazilia si Robusta de cea mai buna calitate din Indonezia, in proportii echilbrate, pentru a oferi un espresso aromat, cu tarie potrivita si cu o crema consistenta.
O cafea echilibrata, ce contine o selectie aleasa cu maiestrie din cele mai bune origini, complimentate de cele mai inovatoare tehnici de prajire. Origini: boabe de Arabica (din Brazilia, India, Columbia) si Robusta din Indonesia si Vietnam.

Lavazza Decofeinizata - Această decofeinizare de la Lavazza este un amestec aromat, echilibrat de 60% Arabica și 40% cafea Robusta din America Centrală. Bucurați-vă de aroma delicioasă și de gustul rotund și plin. Datorită procesului natural de decofeinizare, această cafea are un corp frumos.

Acestea sunt doar o parte din celebrele arome inconfundabile Lavazza.

Poate vreti sa stiti care este secretul acestui succes fulminant al celebrei companii Lavazza si ce sta in spatele acestui brand excelent.

In primul rand sunt anii de experiență transmisi generațiilor următoare si de asemenea conservarea valorilor și tradițiilor familiale. Un alt factor care a contribuit la succes este controlul strict în toate etapele procesării cerealelor.
O parte esentiala este bineinteles combinația de note, crearea de amestecuri unice si acea prăjire uniformă specială.
La fel de importante sunt si ambalajele sigilate de înaltă calitate.

Astazi gestionarea companiei astăzi este realizata de a treia și a patra generație a dinastiei Lavazza, care cooperează cu lanțuri internaționale de retail, importă boabe de cafea special selectate din cele mai bune plantații de pe planetă și realizează vânzări în peste optzeci de țări.
 
 

Dacă te-am făcut curios, îți recomandăm:
 

Suport clienti Luni - Vineri - 09:00 - 19:00

0723575569 office@cafea-premium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!