Reteta 823 Callebaut Ciocolata cu lapte Pentru Patiserie.
Ciocolata veritabila este o sursa de antioxidanti, magneziu, fier si fibre, care contribuie la buna functionare a organismului. Ciocolata veritabila este un produs de lux, care se consuma cu moderatie si se apreciaza pentru aroma si savoarea sa.
Un amestec seducător de caramel dulce și cacao prăjită formează inima profilului de aromă, dovedind o experiență gustativă profundă și caldă care se potrivește cu culoarea bogată a ciocolatei.
Funcționalitatea sa este inspirată de dorințele și nevoile în continuă schimbare ale ciocolatierilor și bucătarilor moderni în medii de afaceri cu ritm rapid. Brandul lansează remasterizări periodice ale rețetelor lor clasice pentru a ține pasul cu fiecare pas al drumului.
Dacă doriți o ciocolată fluidă standard, cu un snap satisfăcător, strălucire uimitoare și versatilitate impresionantă, ciocolata 823 Callebaut a fost creată pentru dvs.
Cum obțin o astfel de aromă iconică?
Callebaut își face rețeta emblematică 823 cu un amestec unic de boabe de cacao provenite din plantații din Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Boabele din Coasta de Fildeș formează corpul de cacao tipic al gamei. Boabele de cacao din Ghana adaugă apoi notele de fructe de pădure roșii, în timp ce boabele de cacao din Ecuador contribuie la notele amare finale.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6 %.
Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia.
Valori nutritionale medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2357 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 21,8 g), Carbohidrati:50,9 g, (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.