Van Houten VAN HOUTEN Pudra de Cacao 250g

19,90 Lei
Descoperiți gustul original al pudrei de cacao Van Houten. Acest clasic de neegalat este ușor de folosit, versatil și plin de arome premium de cacao. Începeți să faceți astăzi toate rețetele preferate: de la băuturi cu ciocolată la prăjituri cu ciocolată și deserturi.
In stoc

Durata de livrare: Coletul se predă curierului într-un interval de 24-48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 471261 Ai nevoie de ajutor? 0723575569
La achizitionarea acestui produs primiti 19 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)


Cu o sete nesățioasă pentru divin, am fost atât pionieri, cât și am stabilit standardul băuturilor pe bază de cacao de la inventarea presei de cacao în 1828. Combinând o istorie bogată, angajamentul pentru calitate și spiritul inovator, îi ajutăm constant pe clienții noștri să atingă noi culmi ale desfătării cerești.

Descoperiți gustul original al pudrei de cacao Van Houten. Acest clasic de neegalat este ușor de folosit, versatil și plin de arome premium de cacao. Începeți să faceți astăzi toate rețetele preferate: de la băuturi cu ciocolată la prăjituri cu ciocolată și deserturi.

Pudra noastră de cacao este obținută din boabe de cacao de cea mai bună calitate, cultivate în mod responsabil și procesate cu grijă pentru a vă oferi o experiență autentică și savuroasă. Fie că vreți să vă răsfățați cu o cană fierbinte de ciocolată, să vă impresionați invitații cu un tort decadent sau să vă creați propriile delicatese cu ciocolată, puteți conta pe pudra de cacao Van Houten pentru a vă satisface gusturile și așteptările.

 


ISTORIA DE 180 DE ANI A VAN HOUTEN

Printre brandurile de ciocolată disponibile astăzi, puține pot pretinde o legătură care se întinde pe mai mult de 180 de ani. Van Houten produce pudră de cacao din 1828, când fondatorul său, Coenraad Van Houten, a inițiat un proces de fabricare a cacaoi în Amsterdam, Olanda. Rezultatul a fost o pudră de cacao mai gustoasă și mai solubilă care a stimulat creșterea industriei băuturii de ciocolată caldă.

Masa de cacao a fost tratată cu săruri alcaline pentru a îndepărta gustul amar și pentru a face solidele de cacao mai solubile în apă; produsul rezultat se numește ciocolată „de proces olandez”. Astăzi, acest proces este cunoscut sub numele de „olandezire”. Produsul final, ciocolata olandeză, are o culoare închisă și un gust blând.

Profitând de succesul său, Van Houten s-a extins rapid și până la sfârșitul secolului al XIX-lea, se stabilise în Regatul Unit, Statele Unite, Franța și Germania. Până atunci, numele Van Houten era sinonim cu pudra de cacao de înaltă calitate.

Descoperirea lui Van Houten a deschis, de asemenea, calea pentru fabricarea ulterioară a tabletei de ciocolată. Acest lucru a făcut posibilă producția în volum de ciocolată și a făcut ciocolata accesibilă, un fapt de care iubitorii de ciocolată de astăzi nu sunt conștienți – deoarece se pot răsfăța cu ciocolată atât de ușor ori de câte ori doresc.


Informatii nutritionale pentru 100g produs

Valoare energetica pe 100g produs KJ    1550 kJ
Grasimi-Lipide    21 g
Valoare energetica pe 100g produs Kcal    370 kcal
Proteine    20 g
Glucide-Carbohidrati    11 g
Glucide, din care zaharuri    0.9 g
Sodiu-Sare    0.1 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati    13 g

Depozitare: A se păstra departe de lumină și umiditate directă, la temperatura camerei.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri - 09:00 - 19:00

0723575569 office@cafea-premium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!