Pentru o ceașcă de cafea excelentă, espresorul manual poate fi amplasat pe orice aparat de gătit sau sursă de căldură și în câteva minute vă veți bucura de o ceașcă de cafea plină de aromă.
Utilizare:
Umpleți camera inferioară cu apă, puneți filtrul, apoi umpleți cu cafea măcinată mediu.
Nu apăsați cafeaua prea ferm. Înșurubați cele două secțiuni împreună asigurându-vă că filtrul și garnitura de cauciuc sunt la locul lor, acest lucru asigură o etanșare perfectă și este foarte important!
Așezați espressorul pe plită și încălziți.
Când cafeaua a încetat să curgă, percolatorul trebuie scos de pe foc.
Specificații:
- Material inox 304;
- Volum 300 ml;
- Poate fi folosit pe plite cu gaz sau electrice;
- Mânerul este fabricat din ebonită și nu se încălzește;
- Capacitate 6 cești;
Îgrijire:
Utilizați detergent de vase și un burete moale pentru a spăla după utilizare. Curățați ocazional cu lac lichid pentru metal pentru a păstra strălucirea finisajul exterior.
Scrie un review