English Breakfast este cu siguranta cel mai consumat ceai din tarile europene. Denumirea de "English Breakfast" provine de la comerciantii care l-au introdus pe piata britanica si i-a fost conferita datorita faptului ca era foarte bine asortat cu micul dejun englezesc.
Ceaiul English Breakfast a fost facut cunoscut de catre regina Victoria, o mare iubitoare de ceai negru. Gustul puternic si aromat ii confera ceaiului English Breakfast, pe langa complexitate si gust placut, o nota speciala de asprime. Ceaiul negru isi pastreaza aroma un timp mai indelungat decat ceaiul verde. English Breakfast este o adevarata bijuterie intre ceaiurile negre, fiecare strop dezvaluind gustul clasic si elegant.
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute. Pentru Ice Tea folositi o cantitate dubla de ceai (4 grame) si adaugati cuburi de gheata dupa infuzare.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.