Cafeaua artizanala se remarca prin grija pentru detalii: este produsa de regula in ferme individuale, este prelucrata in loturi mici si prajita la un grad mediu, pentru a tine sub control aciditatea specifica fiecarei regiuni si in primul rand calitatea si gustul intens pe care il veti simti in cana dvs.
Este ambalata imediat dupa prajire si odata cu eliminarea gazelor specifice, doar aerul din interiorul ambalajului va fi expulzat prin valva unidirectionala cu care acesta este prevazut, astfel obtinand o cafea cu un gust intens si o prospetime ce dureaza pana la 12 luni.
Ambalajul este prevazut cu un sistem de deschidere-resigilare, astfel: daca se doreste pastrarea cafelei in ambalajul original si resigilarea acestuia, se va deschide cu ajutorul cheitei de pe verso, deasupra valvei unidirectionale.
Tara de origine - Columbia.
Regiunea - Santander,
Altitudine - 1200-2000m
Varietate - Caturra,
Procesare - Washed
Proaspat prajita in Romania.